Warm op het werk? Niet nodig!
Van der Avert Warm op het werk? Niet nodig!

Warm op het werk? Niet nodig!

Eindelijk hebben we in Nederland weer eens een “ouderwetse zomer”, dit zorgt er dan ook weer voor dat we als vanouds kunnen klagen over de hitte, met name tijdens het werk. Van der Avert biedt hier samen met de partners de juiste oplossing voor!

T-shirts en polo’s? Bamboe!

Onze partner Tricorp Workwear heeft de afgelopen jaren veel tijd en aandacht geschonken aan de ontwikkeling van kleding, bestaande uit een mix van bamboe en cooldry. Dit zorgt voor een dunnere doeksoort, met een betere vochtopname en een hoger ademend vermogen. Hierdoor dragen deze t-shirts en polo’s een stuk fijner bij warm weer en kan er effectiever door worden gewerkt, zonder dat je snel last hebt van de warmte of nare geurtjes.

Korte broeken, ze mogen gezien worden!

Jarenlang was het “not done” om korte broeken te dragen tijdens het werk. De modellen waren niet representatief en men kwam niet professioneel over in een korte broek. Gelukkig is daar verandering in gekomen en zien we de korte broek steeds vaker terug op de werkvloer. Zo heeft Havep bijvoorbeeld een korte variant op de succesvolle Attitude-werkbroek en heeft onze partner Fristads broeken, waarin volledige stukken van stretch-materiaal verwerkt zijn. Dit zorgt ervoor dat de broek langs alle kanten mee-rekt tijdens het werk. Daarmee is ook het “bouwvakkers-decolleté” verleden tijd.

Als je de hitte getrotseerd hebt en je bent weer wat afgekoeld, is er niks lekkerder dan op de bank ploffen met een koud drankje. Dit kan perfect in de korte joggingbroek van Tricorp, waarmee ook aan de ontspanning wordt gedacht!

Nog niet afgekoeld?

Als je hele dagen in de brandende zon moet staan, kan het lastig zijn om productief te blijven. Gelukkig blijven onze partners innoveren en zijn er een aantal mooie producten om de hitte te bestrijden. Zo zijn er bijvoorbeeld het Coolvest en de kruinkoeler, voor als een helm verplicht is op een warme werkplek.

Beide producten kunnen ondergedompeld worden in water, waarna ze aan te trekken zijn, of te bevestigen aan de helm. Doordat het water verdampt, blijft de onderliggende laag, dus jij zelf!, lekker koel tijdens de werkzaamheden. De ideale manier om koel te blijven, als je echt een hele dag in de warme zon door moet brengen.

Afsluitende tip!

Blijf jezelf goed insmeren, ook tijdens het werk, om verbranding te voorkomen. Vergeet daarnaast niet te genieten van het zonnetje! We wonen tenslotte in Nederland en voor we het weten, kunnen we weer een blog publiceren over de voordelen van regenkleding.

Meer weten over de producten?

Klik op de afbeeldingen om de verschillende kleuren en specificaties van de artikelen te bekijken. Bestellingen kunt u plaatsen via verkoop@vanderavert.com en uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de nieuwe showroom, om onder het genot van een koud drankje de producten te bekijken en u te laten adviseren.

Fijne zomer! Team van der Avert

Bezoekersadres

Kruisakkers 24-28
4613 BV Bergen op Zoom

Openingstijden

ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
zat 10.00 - 12.00 uur

Contact

Telefoon: 0164 250 656
Fax: 0164 257 888
Email: info@vanderavert.com
Snor de Hond