Veiligheidsschoenen
Van der Avert Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn tegenwoordig in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. Wat dacht u van speciale dameswerkschoenen of veiligheidssneakers? Ook laarzen en klompen behoren tot de mogelijkheden.
Wij bieden een complete range aan veiligheidsschoenen in alle normeringen.

Normeringen

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag welke normering het meest geschikt is voor u. Lees hier meer over de verschillende normeringen in veiligheidsschoenen.

Veiligheidssneakers

Sneakers zijn comfortabel, zien er sportief uit en zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar als veiligheidsschoenen. Met onze veiligheidssneakers bent u verzekerd van een moderne look, zonder dat er aan veiligheid wordt ingeboet.

Allround

Een breed assortiment hoge en lage veiligheidsschoenen voor dagelijkse bescherming en comfort.

Damesschoenen

De ergonomie van vrouwen en mannen verschillen aanzienlijk van elkaar. Dat betekent dat er ook andere eisen dienen te worden gesteld aan veiligheidsschoenen. Speciaal voor de dames hebben wij een lijn ontwikkeld waarin bescherming en comfort centraal staat. Op zoek naar een goede veiligheidsschoen die er ook nog eens leuk uitziet? Neem dan zeker contact met ons op!

Budget

Op zoek naar een goede veiligheidsschoen tegen een zeer scherpe prijs? Dan biedt ons budget-assortiment uitkomst! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en diverse acties.

Specials

Hierbij kunt u denken aan veiligheidsschoenen voor bijzondere toepassingen zoals brandweerlaarzen, lasschoenen en meer.

Veiligheidsschoenen met kruipneus

Deze schoenen zijn uitermate geschikt voor bv. bouwwerkzaamheden. De kruipneus zorgt ervoor dat de veiligheidsschoenen langer meegaan en mooier uit blijven zien.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag!

Bezoekadres

Kruisakkers 24-28
4613 BV Bergen op Zoom

Openingstijden

ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
zat 10.00 - 12.00 uur

Contact

Telefoon: 0164 250 656
Fax: 0164 257 888
Email: info@vanderavert.com
Snor de Hond