Onze medewerkers Danny
Van der Avert Danny

Mijn naam is Danny Sebregts, 36 jaar jong en woonachtig in Bergen op Zoom, samenwonend met mijn vriendin en 2 kinderen.

Na 15 jaar ervaring bij het ministerie van Defensie onder andere bij de luchtmobiele brigade en het Korps Commandotroepen besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. De ervaring die ik onder andere heb op gedaan binnen defensie zijn deelname aan vier missies waaronder missies in Irak, Mali en Afghanistan. Maar na 15 jaar veel van huis werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd mij geboden door Mels en Handelsonderneming van der Avert. Een hele andere tak van sport, maar voor mij een echte uitdaging die ik met beide handen aanpak. Wat mij zo aanspreekt binnen dit bedrijf is dat het bedrijf een echt familiebedrijf is en iedereen voor elkaar klaar staat. Ik hoop op een mooie en langdurige samenwerking, veel plezier en nieuwe ervaringen.

Een paar woorden die kenmerkend zijn voor mij als mens zijn: Teamplayer, flexibel, nauwkeuring, resultaatgericht en leergierig. Ik denk dat deze competenties zeker van meerwaarde zijn binnen dit bedrijf. Ik verwacht dat mijn ervaring die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever bruikbaar is het tot een goed resultaat te brengen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met het team van, van der Avert het bedrijf verder kan ontwikkelen richting een mooie toekomst.

Ik hoop snel met u kennis te maken in persoon en zie uit naar een fijne samenwerking.

Snor de Hond