Normeringen
Van der Avert Normeringen

Normeringen werkschoenen

EN 345 is de Europese norm waaraan veiligheidsschoenen dienen te voldoen:

S1 De veiligheidsschoen is voorzien van een stalen neus, antislipzool en is geschikt voor droge omstandigheden.

S1 P
De veiligheidsschoen is voorzien van een stalen neus, stalen tussenzool, antislipzool en is geschikt voor droge omstandigheden.

S2
De veiligheidsschoen is voorzien van een stalen neus, antislipzool en is bestand tegen vochtige omstandigheden en waterafstotend. Let op! De schoen is niet waterdicht! Alleen rubber, pvc en plastic artikelen zijn waterdicht. Schoenen die onder – permanent – vochtige omstandigheden gedragen worden, dienen in een droge omgeving – niet bij een kachel – gedroogd te worden. Het is verstandig bij werkzaamheden in een vochtige ruimte een tweede paar veiligheidsschoenen aan te schaffen en de schoenen om de dag te wisselen.

S3 De veiligheidsschoen is voorzien van een stalen neus, stalen tussenzool, antislipzool en is bestand tegen vochtige omstandigheden en waterafstotend. Let op! De schoen is niet waterdicht! Alleen rubber, pvc en plastic artikelen zijn waterdicht. Schoenen die onder –permanent – vochtige omstandigheden gedragen worden dienen in een droge omgeving – niet bij een kachel – gedroogd te worden. Het is verstandig bij werkzaamheden in een vochtige ruimte een tweede paar veiligheidsschoenen aan te schaffen en de schoenen om de dag te wisselen.

S4 Veiligheidslaarzen voorzien van een stalen neus.

S5 Veiligheidslaarzen voorzien van een stalen neus en tussenzool.

Meer weten over welke normering voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bezoekadres

Kruisakkers 24-28
4613 BV Bergen op Zoom

Openingstijden

ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
zat 10.00 - 12.00 uur

Contact

Telefoon: 0164 250 656
Fax: 0164 257 888
Email: info@vanderavert.com
Snor de Hond