Van der Avert vernieuwt, op naar 2018!
Van der Avert Van der Avert vernieuwt, op naar 2018!

Verbouwing showroom

Een van de speerpunten van ons bedrijf is de beleving van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen. We vinden het belangrijk om producten te kunnen laten zien, voelen en passen, voordat er besloten wordt tot aankoop van een product. Om die beleving te verbeteren, alles overzichtelijker en frisser te maken, zal de inrichting van de middelste van onze drie panden volledig worden vernieuwd. Daarnaast wordt de afdeling “bedrukken” verplaatst en opnieuw ingericht.

Dit is een behoorlijke klus, welke in de loop van januari afgerond moet zijn. Rond de kerstperiode en de eerste weken van januari zal de winkel zelf daardoor alternatieve ingangen hebben en kan het zijn dat u bij een bezoek hinder zult ondervinden, graag uw begrip hiervoor.

Systeemupdate en prijsaanpassingen

Alweer ruim twee jaar geleden hebben wij ons softwaresysteem en prijsbeleid veranderd, waarbij we overgestapt zijn naar advies verkoopprijzen, met daaraan gekoppeld een bijbehorend kortingspercentage per merk. In de tussentijd zijn diverse advies verkoopprijzen van onze merken gewijzigd en nog niet al onze artikelen zijn hiernaar aangepast.

Per 1 februari 2018 zal ons systeem weer een update ondergaan, waarbij ook deze prijzen weer aangepast zullen worden. Vanaf het jaar daarop zullen deze prijzen automatisch aangepast worden op aangeven van onze merken. Mochten de verschillen bijzonder groot zijn, dan zullen we u daarover apart informeren. Dit betekent overigens niet dat er alleen prijsverhogingen plaatsvinden, er zullen ook artikelen verlaagd worden in prijs.

Flyer aangepaste zolen, een samenwerking met Podotherapie Uitterhoeve

Veel mensen hebben aangepaste zolen in hun schoenen, of hebben zelfs een aanpassing van de schoenen nodig, om probleemloos (veiligheids-) schoenen te kunnen dragen. Nu is het zo dat een veiligheidsschoen genormeerd wordt op basis van de combinatie “schoen inclusief bijbehorende zool”. Het kan dus zo zijn, dat de veiligheidsnormering van de schoenen komt te vervallen wanneer u er andere zolen in plaatst. Door de samenwerking tussen Van der Avert, Podotherapie Uitterhoeve en Elten, kunnen we de veiligheidsnormering waarborgen. Meer informatie over de samenwerking.

Ook in het nieuwe jaar proberen we u de beste service te verlenen, maar dat kunnen we niet zonder uw hulp! Mochten er verbeterpunten zijn, ideeën, of zit u met bepaalde vragen, dan stellen wij het zeer op prijs dat dit aangegeven wordt. Met deze informatie kunnen we verder bouwen aan de toekomst van onze onderneming.

Wij wensen u alvast bijzonder prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2018!

Team Michel van der Avert

Bezoekersadres

Kruisakkers 24-28
4613 BV Bergen op Zoom

Openingstijden

ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
zat 10.00 - 12.00 uur

Contact

Telefoon: 0164 250 656
Fax: 0164 257 888
Email: info@vanderavert.com
Snor de Hond